Binnen no time je salespage live 🥳

Een goede salespage werkt pas écht als hij doet wat het moet doen: je bezoeker aanzetten tot actie!

Maar hoe doe je dat dan? Waar begin je? Welke elementen laat je terugkomen? I got you! Voorkom uuuuurenlang worstelen en just follow the steps met mijn Converterende Salespage Kit.

Mockup_CSK

Nu voor maar 37 euro!

Herkenbaar?

Het bouwen van die salespage voor je nieuwste product staat al een tijdje op je to do list, maar je komt er nooit aan toe. En dus schuif je hem week na week door, terwijl je wel weet dat je hem nodig hebt 🙈

Daarnaast heb je ook gewoonweg geeeeen ideeeee hoe je een goede salespage opbouwt. Eentje die je bezoeker echt aanzet tot ACTIE!

Je ziet op tegen het urenlang worstelen met de opbouw, de teksten en het design. Laat staan dat je daarna blij bent met het resultaat.

Je huidige salespages zijn het nét niet en leveren ook geen tot weinig aankopen, aanvragen en/of downloads op. Maar waar dat dan aan ligt, geen idee…

Je bent niet de enige. Een goede salespage bouwen is niet jouw expertise. En dus kost het je veel tijd en energie. En als drukke ondernemer kun je deze wel beter besteden 😉

Wil je blijven worstelen en uren verspillen? Of wil je liever aan de slag met een concreet stappenplan waarmee je moeiteloos en snel een converterende salespage opzet? Lees dan snel verder!

Conversie = 💸 💸 💸

En wie wil dat nou niet? 😉

Een concreet en simpel stappenplan voor een ijzersterke salespage!

Jij staat 100% achter jouw product, maar nu moet je jouw potentiële klant nog overtuigen! Hoe? Door een ijzersterke salespage!

Want jij wilt niet continue mailtjes of DM berichtjes ontvangen met twijfels en vragen. Of dat er leads toch afhaken op je salespage. Iemand moet denken “BAM, this is it, meer heb ik niet nodig”. 

Maar, hoe doe je dat dan? Bouw moeiteloos & snel jouw salespage op met een concreet stappenplan voor de belangrijkste pijlers van een salespage: content, design & techniek.

Met deze kit weet jij EXACT hoe je jouw salespage opbouwt, waardoor jouw leads binnen no time klant worden! Zonder dat jij er omkijken naar hebt 🚀

Koop nu en je ontvangt hem direct in je inbox!

Nu voor maar 37 euro!

Dit levert het jou op…

Klanten!

LydiaNijhof_Favicon

Je bespaart mega veel tijd (en uitzoekwerk) in het bouwen van je salespages. Nu én in de toekomst, want je salespage zet je 1x écht goed neer en daarna kun je hem altijd blijven kopiëren. Bedenk eens wat je met die extra tijd kunt doen voor jouw business 🙌🏻 

LydiaNijhof_Favicon

Je weet exact wat een logische opbouw van een converterende salespage is en welke elementen je terug moet laten komen om zowel de aandacht van je klant vast te houden, als te overtuigen dat jouw product dé oplossing is voor zijn/haar probleem.

LydiaNijhof_Favicon

Je weet precies welke teksten je moet schrijven én hoe je je teksten het beste kunt formuleren.

LydiaNijhof_Favicon

Je weet waar je op moet letten qua design & techniek in het bouwen van je salespage. Of je laat dit jouw (technisch) VA of website bouwer doen 😉

LydiaNijhof_Favicon

Je zorgt ervoor dat jouw salespage doet wat het moet doen: een bezoeker aanzetten tot ACTIE! Of dit nu een aankoop is van jouw product of dienst of het aanvragen van een download/kennismaking is.

Floortje_Socialproof

“Onlangs heb ik de salespage kit van Lydia gekocht. Ook al is het voor mij al bekend terrein, het is fijn om een goed overzicht te hebben. Zowel voor mijn klanten, als ieder ander die over zijn salespage gaat nadenken, is het document een hele fijne leidraad.

Het geeft aan wat je allemaal op een salespagina mag verwachten, maar laat ook middels voorbeelden duidelijk de verschillen zien in wat je beter wel of beter niet kan doen. Zo wordt het ook meteen visueel! Dus niet alleen nadenken over de inhoud, maar ook hoe je die inhoud gaat weergeven. Super handig!”

– Floortje

Femme_Socialproof

“Dit is oprecht precies wat je nodig hebt! Ik moet toegeven dat ik het schrijven van salespaginga’s echt verschrikkelijk vond: ik had simpelweg niet een goed idee van wat ik deed. Het kostte mij veel te veel tijd en energie. Ik liet het links liggen in de ‘overtuiging’ dat het toch niet zou uitmaken: want hoe belangrijk is zo’n salespagina nou echt?!

Nou vrij belangrijk. En met de sales page Kit van Lydia wordt het je zoveel meer duidelijk en makkelijker gemaakt dan voorheen.

Het is aan de ene kan informatief, je leert de waarom goed te begrijpen. Maar bovenal praktisch. Inmiddels weet ik hoe ik een goede salespagina kan maken. Wat een hoop tijd scheelt en minder energie kost en het echt waar een STUK leuker maakt!”

– Femme

Kim_Socialproof

“Ik vind je overzicht echt top! Lekker praktisch, nuttige informatie en gewoon scrollen en volgen tot je alles hebt ✅.”

– Kim

Allemaal leuk en aardig, maar wat zit er dan precies in deze kit?

CSK_mockup1

1

Een introductie

Hierin ga ik in op het doel van een salespage, neem ik je mee in wat wordt verstaan onder een ‘conversie’ en welke elementen aandacht moeten hebben in het bouwen van een goede salespage.

2

Deel 1: Het Content Framework

Op een presenteerblaadje krijg jij de opbouw van contentblokken die een must zijn op je salespage. Ze begeleiden jouw bezoeker stap voor stap naar conversie! Het uitzoekwerk van ‘welke elementen moet ik laten terugkomen op mijn salespage?’ en ‘Welke volgorde van elementen moet ik hanteren om te overtuigen?’ is dus voor je gedaan! Bij elk contentblok geef ik uitleg (wat is het doel van dit contentblok?) en tips (hele concrete do’s & don’ts).

3

Deel 2: De Design & Techniek checklist

Niet alleen de inhoud is belangrijk als het aankomt op het bouwen van een salespage, geef het design & de techniek net zo veel aandacht! Deze checklist geeft een concrete overview van visuele en technische do’s & don’ts voor het bouwen van je salespage, waarmee je de conversie optimaliseert. Houd deze checklist bij de hand tijdens het bouwen van je salespage en vink vlak voor livegang alle items op de lijst af.

4

Bijlage ‘Jouw Content Framework’

Deze losse PDF kun je direct zelf invullen met jouw eigen teksten, welke je daarna simpel door kunt sturen naar jouw (technisch) VA of website bouwer! Lekker efficiënt, want zo bestaat er geen onduidelijkheid meer over wat er exact op je salespage moet komen te staan 🚀

Nu voor maar 37 euro!

Lara_Human_Design_Retreat

Jij wilt automatisch verkopen via je website

Dat is waarom je een salespage opzet toch?

Zodat je daar je potentiële klanten naar toe kunt verwijzen, waarna het daarna vanzelf gaat. Zodat jij vooral je tijd en moeite kunt steken in het trekken van bezoekers naar je salespage toe (desire & interest fase) en minder in het aankoopproces zelf (action fase).

Mijn visie is dat je salespage een ESSENTIEEL onderdeel is van de reis van jouw klant. Jouw klant heeft al kennis met je gemaakt via je socials of je naam een keer gehoord via via… En op je salespage zijn ze op zoek naar meer informatie én bevestiging.

Maar op die salespages… zie ik het nog heel vaak mis gaan 🙈 Soms zit het in de kleinste dingen, die een groot effect kunnen hebben: die bepalen of jouw bezoeker WEL of NIET tot actie/aankoop overgaat.

Het is mijn missie om de klantreis voor jullie ALLEBEI zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zodat jouw klant gemakkelijk tot een aankoop overgaat en dit jou zo min mogelijk tijd en energie kost.

Met de Converterende Salespage Kit krijg jij zélf de tools in handen om een ijzersterke salespage te bouwen! Nu én in de toekomst, want je saelspage zet je 1x écht goed neer en dan kun je hem altijd blijven kopiëren.

FAQs

Kan ik direct van start na aankoop?

YES! Zodra je de betaling hebt voltooid ontvang je de kit in jouw inbox en kun je aan de slag! 

Lees eerst de introductie goed door en vul dan ‘Jouw Content Framework’ in. Ik begeleid je hierin, zodat je precies weet waarvoor een contentblok dient en ik geef tips over wat je wel en wat je beter niet kunt doen.

Is deze kit voor elke website bruikbaar?

Jazeker! Het maakt niet uit of je een WordPress, Wix, Joomla, Squarespace of andere website hebt. Dat is slechts het systeem waarmee je je website bouwt.

Deze kit gaat je helpen jouw salespages (en ook bruikbaar voor al je website pagina’s!) zodanig op te bouwen en vorm te geven dat jij daadwerkelijk jouw bezoeker tot actie overgaat!

Zit er ook een salespage template bij de kit, die ik kan importeren in mijn website?

Nee, helaas… maar dit staat wel op de planning!

Hiermee wordt het straks nóg makkelijker om je salespage op te bouwen, je kunt de salespage template importeren, tekst, kleurtjes en afbeeldingen aanpassen en je bent klaar! 

Hoe kan dit zo goedkoop zijn, dit is vast dan weer zo'n standaard template?

Eigenlijk ben ik gek dat ik voor deze prijs de kit te koop heb staan, want hij zit knettervol waarde!

Ik vertel niet alleen de opbouw van een converterende salespage (de volgorde van contentblokken), ik neem je daarin ook volledig mee! Waarom is deze volgorde belangrijk, waar moet je rekening mee houden in het formuleren van je teksten, hoe vaak moet je iets benoemen, etc. 

Daarnaast geef ik je hele concrete do’s en don’ts op het gebied van design, die je simpelweg alleen maar hoeft op te volgen. Want niet alleen teksten overtuigen, je design speelt hier écht een hele belangrijke rol in!

Is deze kit wel iets voor mij?

Deze kit is voor jou als:

  • Je veel tijd, frustratie en uitzoekwerk wil besparen
  • Je al zo vaak je salespage hebt lopen tweaken, maar er nog steeds geen resultaat uit komt
  • Je nu eindelijk eens een goede salespage wilt neerzetten, die je vervolgens in de toekomst keer op keer kunt hergebruiken

Maar laten we wel eerlijk zijn, het is wel wat JIJ doet met de kit, wil je daadwerkelijk resultaten behalen met je salespage(s). Ik heb alle kennis en informatie in één overzicht voor je verzameld, zodat jij je uren efficient kunt besteden in het simpelweg volgen van de stappen.

👀 Kijken 👀 Kijken  ✅ Kopen!

Met deze kit krijg jij antwoord op vragen als: Hoe zet je dan een converterende salespage op? Waar begin je? Welke onderdelen moet je wel/niet benoemen? En hoe vaak? Hoe houd je de aandacht vast? Met welke design aspecten moet je rekening houden?

Met de juiste opbouw en het juiste design gaat jouw bezoeker tot actie over, zonder dat jij daar nog omkijken naar hebt.

En dus kun jij je tijd besteden aan het trekken van bezoekers naar jouw salespage toe. En ofcourse alllleeee andere zaken die zorgen voor groei in je business!